Головна » Новини » Особливості проведення державних іспитів (ДПА vs ЗНО) з іноземних мов

Особливості проведення державних іспитів (ДПА vs ЗНО) з іноземних мов

16 травня 2017 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбувся обласний семінар для керівників районних, міських методичних об’єднань учителів іноземних мов, методистів органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, учителів іноземних мов з проблеми «Особливості проведення державних іспитів (ДПА vs ЗНО) з іноземних мов».

Метою семінару було ознайомлення учасників семінару з ефективними стратегіями впровадження новітніх освітніх та екзаменаційних технологій, провідними ідеями щодо підготовки учнів до виконання тестових завдань, етапами та складовими ефективного планування комунікативно спрямованих занять.

Під час заходу розглядались питання підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання учителів та учнів, проведення шкільних іспитів з іноземної мови в 2017 році, ролі вчителя в підготовці учнів, надавались методичні поради щодо успішного планування та організації іншомовного навчання. Методистом лабораторії іноземних мов та міжнародних освітніх обмінів, волонтером Корпусу Миру США в Україні Вікі Нелінг було представлено  техніки подолання стресу, які допоможуть учням у складанні іспитів.

Учителі брали активну участь у семінарі, піднімали актуальні проблемні питання, ділилися досвідом, знайомились з новинками навчальної та навчально-методичної літератури, яка була представлена на організованій книжковій виставці.

Інформацію підготувала Задубняк Ю. А., методист науково-методичної лабораторії іноземних мов та міжнародних освітніх обмінів.