Головна » Новини » Навчання вчителів з методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»

Навчання вчителів з методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом»

І знову зустріч…

21 листопада 2017 року розпочалося навчання вчителів закладів загальної середньої освіти  Кіровоградської області з методики викладання тренінгового курсу «Вчимося жити разом» за програмою розвитку соціальних навичок учнів основної та старшої школи у курсі «Основи здоров’я».

Під час навчання учасники опрацювали концепцію, програму, методику викладання зазначеного вище курсу, ознайомилися з двокомпонентною  моделлю  підготовки вчителів та структурою й змістом двох он-лайн курсів «Основи здоров’язбережної компетентності» та «Вчимося жити разом».

Учителям було надано можливість спробувати себе в ролі тренера, відпрацьовуючи в мобільних групах уроки-тренінги для учнів 5-11 класів.

Всього на навчанні було зареєстровано 37 здобувачів освіти з різних міст та районів Кіровоградської області.

Завершальний день – 23 листопада –  дав можливість кожному, під час зворотнього зв’язку, проаналізувати систему роботи, усвідомити інформацію та зробити висновки щодо доцільності її використання, а також отримати сертифікати, навчально-методичне забезпечення в друкованому вигляді та інформацію на електронних носіях.

Дякую всім учасникам за підтримку, працьовитість, активність й творчість в роботі. Надалі нас чекають тільки ПЕРЕМОГИ!!!

Інформацію підготувала завідувач науково-методичної лабораторії основ здоров’я, безпеки життєдіяльності та охорони праці      Желєзнова Тетяна Петрівна