Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, 2021/2022н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, 2021/2022н.р.

22 січня 2022 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся
ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Цього року перевірити свої знання, а також творчі  здібності
з географії, відповідно до квоти, могли 212учасників, але фактично було 160 (39 – 8 класів, 39 – 9 класів, 41 – 10 класів, 41 – 11 класів), що склало 75%
від запланованої кількості.

В олімпіаді взяли участь учні 45 територіальних громад і 4 закладів обласного підпорядкування. Не було учасників Новопразької селищної територіальної громади, Кетрисанівської, Рівнянської, Тишківської сільських територіальних громад.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – в.о. проректора з наукової роботи Лілія КЛОЧЕК, декан факультету математики, природничих наук та технологій Тетяна ФУРСИКОВА,викладачі кафедри – Анатолій КРИВУЛЬЧЕНКО, Валентина МИРЗА-СІДЕНКО, Ольга ГЕЛЕВЕРА, Лариса СЕМЕНЮК, студенти; адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО, методисти науково-методичної лабораторії природничо-математичних дисциплін, учителі географії Кіровоградської області.

Щиро дякуємо адміністрації та викладачам Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за створення належних умов для проведення олімпіади.

Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів у вивченні географії, блискучих перспектив, щедрої долі та нових перемог.