Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови й літератури у 2018/2019 н.р.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови й літератури у 2018/2019 н.р.

27 січня 2019 року на базі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна було проведено ІІІ етап учнівської олімпіади з української  мови й літератури.

Загальна кількість учасників відповідно до квоти – 104  учні 8-11 класів. Згідно з поданими заявками в олімпіаді мали брати участь 100 учнів, але фактично було 89.

Не взяли  участь команди Вільшанського, Новоархангельського районів;  не в повному складі – Добровеличківського, Знам’янського, Новгородківського  Онуфріївського, Устинівського районів, м. Світловодська.

Урочисте відкриття Олімпіади розпочалося вітальним словом голови оргкомітету, заступника директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Нудного Василя Михайловича, який привітав усіх учасників, побажав їм результативної роботи, набуття досвіду та перемог. Також він представив учасників олімпіади – минулорічних переможців ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови й літератури та переможців ІV етапу   VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської  та студентської  молоді імені Тараса Шевченка.

Декан факультету філології і журналістики ЦДПУ імені Володимира Винниченка, кандидат філологічних Кричун  Людмила Петрівна побажала учасникам не зупинятися на досягнутому та досягати поставлених цілей.

Заступник директора Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна Присяжнюк Світлана Степанівна коротко розповіла про медичний заклад та побажала учасникам перемог.

Методист науково-методичної лабораторії  гуманітарно-естетичних  дисциплін   КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Мінич Г.В. ознайомила з  особливостями проведення ІІІ етапу учнівської олімпіади з української  мови та літератури.

На відкритті олімпіади учасників чекав святковий концерт, організований студентами Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна.

Щиро вдячні адміністрації та колективу Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й Мухіна, зокрема заступнику директора  Присяжнюк Світлані Степанівні,  за організацію заходу, цікаву концертну програму, атмосферу тепла та комфорту. Бажаємо колективу закладу процвітання і натхнення, а учасникам – творчих успіхів і перемог.

Інформацію підготувала методист  НМЛ гуманітарно-естетичних дисциплін       Котляренко Н.М.