Головна » Новини » ІІІ етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури  у 2019/2020 н.р.

ІІІ етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури  у 2019/2020 н.р.

19 січня 2020 року на базі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна було проведено ІІІ етап учнівської олімпіади з української  мови і літератури.

Загальна кількість учасників відповідно до квоти – 121. Згідно з поданими заявками в олімпіаді мали брати участь 116 учнів, але фактично було 110.

Не в повному складі взяли участь команди  Благовіщенського, Добровеличківського, Долинського, Новоархангельського, Онуфріївського  районів, м. Кропивницького.

На відкритті Олімпіади до учасників, керівників команд із вітальним словом звернувся голова оргкомітету, заступник директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Нудний Василь Михайлович, який привітав усіх учасників, побажав їм результативної роботи, набуття досвіду та перемог.

Методист науково-методичної лабораторії  гуманітарно-естетичних  дисциплін   КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Мінич Г.В. ознайомила з  особливостями проведення ІІІ етапу учнівської олімпіади з української  мови і літератури.

Щиро вдячні адміністрації та колективу Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й Мухіна, зокрема заступнику директора  Присяжнюк Світлані Степанівні,  за організацію заходу, атмосферу тепла та комфорту. Бажаємо колективу закладу процвітання і натхнення, а учасникам – творчих успіхів і перемог.

Інформацію підготувала методист  НМЛ гуманітарно-естетичних дисциплін Котляренко Н.М.