Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

19 січня 2019 року на базі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й. Мухіна було проведено ІІІ етап учнівської олімпіади з історії.

Загальна кількість учасників відповідно до квоти – 104 учні 8-11 класів. Згідно з поданими заявками в олімпіаді повинні були брати участь 100 учнів, але було 93. Не в повному складі брали участь команди Благовіщенського, Голованівського, Кропивницького, Петрівського, Новоархангельського, Онуфріївського районів та міста Знам’янки.

Урочисте відкриття Олімпіади розпочалося вітальним словом голови оргкомітету, заступника директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Нудного Василя Михайловича, який привітав усіх учасників олімпіади, побажав їм результативної роботи, набуття досвіду та яскравих перемог. Також він представив учасників олімпіади – минулорічних переможців ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії.

Доцент кафедри історії України ЦДПУ імені Володимира Винниченка, кандидат історичних наук, Заслужений працівник освіти України Козир Ірина Анатоліївна побажала учасникам не зупинятися на досягнутому та досягати поставлених цілей у нелегкій праці вивчення історії.

Заступник директора Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна Присяжнюк Світлана Степанівна коротко розповіла про медичний заклад та побажала учасникам перемог.

Завідувач науково-методичної лабораторії суспільствознавчих дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Черткова Н.С. ознайомила з особливостями проведення ІІІ етапу учнівської олімпіади з історії.

На відкритті олімпіади учасників чекав святковий концерт, організований Кіровоградським медичним коледжем ім. Є. Й. Мухіна.

Сподіваємося, учасники олімпіади отримають ідеї та натхнення для подальшого вивчення історії, збагативши їх новим досвідом.

Висловлюємо вдячність за організацію проведення олімпіади адміністрації та колективу Кіровоградського медичного коледжу ім. Є. Й Мухіна, зокрема заступнику директора Присяжнюк Світлані Степанівні, яка доклала багато зусиль для чіткого й продуманого проведення олімпіади. Бажаємо колективу закладу процвітання, сил і натхнення на гарну працю, дякуємо за тепло сердець та підтримку обдарованої молоді Кіровоградщини.

Щиро вдячні кожному, хто віддає частинку свого серця пізнанню історії, та тим, хто допомагає в організації олімпіади та дозволяє молодим інтелектуалам поглиблювати свої знання в обраній дисципліні. Бажаємо усім творчих успіхів і добра.

Інформацію підготувала методист науково-методичної лабораторії суспільствознавчих дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Відіборенко І.В.