Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у 2018/2019 н.р.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії у 2018/2019 н.р.

ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімії проведено 12 січня 2019 року на базі Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна.

Святково, дивовижно та доброзичливо зустрічали господарі закладу учасників змагань. Погодні умови склалися складними. Але найкращі знавці природничої науки знайшли можливість інтелектуально змагатися. Загальна кількість учасників ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії 52 учні 8-11 класів. Згідно з поданими заявками в олімпіаді повинні були брати участь 106 осіб, але не з’явилося 55. 100% відсутність учнів Гайворонського, Благовіщенського, Новоархангельського, Вільшанського, Компаніївського, Устинівського, Світловодського районів. Не в повному складі брали участь команди таких районів та міст області: Добровеличківського, Маловисківського, Бобринецького, Олександрівського, Долинського, Новгородківського, Петрівського, Онуфріївського, Олександрійського, Знам’янського, м.Світловодськ та Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв).

На урочистому відкритті до учасників олімпіади, керівників команд, педагогів, тренерів, з найщирішими привітаннями, побажаннями, звернулися:

  • заступник директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» Нудний Василь Михайлович;
  • доценти кафедри природничих наук та методик їх викладання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка Бохан Юлія Володимирівна, Плющ Валентина Миколаївна;
  • директор Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна Бондарь Світлана Олександрівна.

Щирі слова вдячності висловлюємо адміністрації та колективу Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна, за теплий прийом, гостинність, допомогу в організації і захоплюючу програму відкриття. Ваша підтримка — свідчення небайдужого ставлення до освіти в Україні і розуміння непересічної важливості роботи з обдарованою молоддю. Прийміть побажання міцного здоров’я, щастя і добра. Хай доля Вам принесе удачу й нові вагомі успіхи. Родинний затишок, радість і добробут Вашим рідним і близьким!

Методист  НМЛ природничо-математичних дисциплін, Т.Ціперко.