Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

24 лютого 2018 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбувся ІІІ етап всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

В олімпіаді взяло участь104 особи з 8, 9, 10 та 11 класів. Не брали участь команди Гайворонського, Онуфріївського районів та Великоандрусівської ОТГ.

Організація та проведення олімпіади відбулися на високому рівні. Активну участь у організації та проведенні ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики взяли адміністрація школи; управління освіти Кіровоградської міської ради; співробітники КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» В.М.Нудний, Л.М.Хлань, А.А.Дробін, А.Г.Вареха; науковці ЦДПУ імені Володимира Винниченка М.І.Садовий, О.В.Волчанський, О.О.Чінчой, Н.В.Подопригора, С.П.Величко, Р.Я.Ріжняк, О.М.Трифонова, В.В.Вовкотруб; освітяни міста та області, які входили до складу журі, а саме: О.І.Козяр, О.О.Чеботарьова, Л.А.Коломієць, О.В.Руднєва, М.В.Кожухар, В.Л.Бузько, С.М.Феденко, Л.В.Лук’яненко, В.В.Малько та інші.

Інформацію підготував методист НМЛ  природничо-математичних дисциплін А.Дробін