Головна » Новини » Cемінар-тренінг з проблеми «Дидактичні можливості використання інноваційних онлайнових інструментів проекту Міксіке в Україні»

Cемінар-тренінг з проблеми «Дидактичні можливості використання інноваційних онлайнових інструментів проекту Міксіке в Україні»

DSC_90955 квітня 2016 р. відбувся семінар-тренінг з проблеми «Дидактичні можливості використання інноваційних онлайнових інструментів проекту Міксіке в Україні» для педагогічних та науково-педагогічних працівників комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».  Марина Чала, регіональний координатор проекту в Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики та інформаційних технологій навчання, розповіла про дидактичні можливості освітнього онлайн – середовища Міксіке, що створюють широке поле для творчості педагогів, завдяки йому навчання перетворюється на захоплюючий процес, основною метою якого є розвиток школярів.

Присутні мали можливість практично спробувати свої сили у створенні інтерактивних вправ та вікторин, перевірити власні навички усного рахунку. Під час обговорення результатів семінару-тренінгу учасники зазначили його практичну значущість.

Також учасники семінару-тренінгу мали можливість спробувати свої сили у мультилінгвальній вікторині “Пізнавай світ за допомогою мов”, показавши досить високий рівень навичок ефективного пошуку в мережі Інтернет.

Детальніше про проект: http://lviv.miksike.net/

Інформацію підготувала:

Чала М.С., завідувач НМЛ інформатики та інформаційних технологій навчання