20 травня заступник голови Кіровоградської обласної ради Вадим Анатолійович Волканов відвідав комунальний заклад “Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського”. До Вашої уваги – його відгуки про інститут.

Спілкувався з колегами, говорили однією мовою, розуміли один одного. Сьогодні відвідав комунальний заклад «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського». Ім’я видатного педагога закладу було присвоєно не так давно – у 2003 році. Але кращі традиції педагогіки, які були започатковані у 1939 році, зберігаються до сьогоднішнього дня.
Затишно, чисто, акуратно, достойно. Приміщення гідне назві та центру обласного центру. Були прохання: інституту не вистачає потужностей матеріальної бази. Є комп’ютери, мультимедійні дошки, але цього замало. Якщо раніше вчителі підвищували кваліфікацію раз на п’ять років, тепер повинні раз на рік. Влада зобов’язана допомогти.
Взагалі отримав позитивні враження від візиту. Інститут готується до виборів керівника. Заяви приймаються до 25 травня. Чудовий колектив. Зі 100 співробітників 20 мають вчені ступені. Навіть є доктор педагогічних наук – Лариса Степанівна Голодюк. Пишаємося.