Головна » Друкована продукція » 2021 » Сучасні підходи до розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у контексті оновлення змісту початкової освіти

Сучасні підходи до розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у контексті оновлення змісту початкової освіти

Сучасні підходи до розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у контексті оновлення змісту початкової освіти [навчально-методичний посібник] / Наталія ТІХОНОВА, Тетяна ПАШАНОВА. Кропивницький, 2021. 76 с.

У навчально-методичному посібнику розкрито питання педагогічного професіоналізму та педагогічної компетентності у контексті безперервної педагогічної освіти й педагогічної діяльності, вимог до вчителя та його професійного розвитку. На думку авторів, педагогічний професіоналізм та педагогічна компетентність матиме позитивний вплив на навчання та виховання обізнаних та компетентних випускників Нової української школи.

Висвітлена проблематика продиктована потребами сьогоднішнього дня з урахуванням високого рівня вимог до освіти учнів початкових класів, який буде реалізованим тільки тоді, коли вчитель початкової школи буде високопрофесійним, компетентним фахівцем у своїй сфері діяльності.

Видання буде корисним для всіх учасників освітнього процесу та небайдужих, хто цікавиться організацією безперервного розвитку педагогічного працівника.

Завантажити