Головна » Друкована продукція » 2021 » Створюємо позитивний імідж бібліотеки та бібліотекаря

Створюємо позитивний імідж бібліотеки та бібліотекаря

Створюємо позитивний імідж бібліотеки та бібліотекаря (з досвіду роботи Світлани ПОЛТАВЕЦЬ, бібліотекаря комунального закладу «Компаніївське навчально-виховне об’єднання» Компаніївської селищної ради, та Тетяни РУЖАНСЬКОЇ, провідного бібліотекаря Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3» Помічнянської міської ради). Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», 2021. 52 с.

У матеріалах представлено досвід роботи бібліотекарів Світлани ПОЛТАВЕЦЬ та Тетяни РУЖАНСЬКОЇ, розкрито їхній професіоналізм, креативність та інноваційні підходи у підвищенні статусу бібліотек як інформаційно-ресурсних центрів закладу, цілеспрямовану діяльність щодо підвищення якості й ефективності бібліотечно-ресурсного супроводу освітнього процесу і задоволення інформаційних потреб усіх його учасників розширенням бібліотечного простору віртуальною складовою. Серед пріоритетних напрямків діяльності бібліотекарів – акцент на мотивацію ціннісних установок усіх користувачів на особистісний розвиток і самовиховання та формування громадської думки щодо позитивного іміджу власного і бібліотек.

Видання адресоване бібліотекарям, педагогічним працівникам, усім, хто зацікавлений у підтримці креативних бібліотечних працівників та іміджу бібліотек закладів загальної середньої освіти.

Завантажити