Головна » Друкована продукція » 2021 » Формування в учнівської молоді життєво необхідних компетентностей щодо захисту України

Формування в учнівської молоді життєво необхідних компетентностей щодо захисту України

Формування в учнівської молоді життєво необхідних компетентностей щодо захисту України (з досвіду роботи вчителів Кіровоградської області) / автори-упорядники: Микола КОРОБОВ, Сергій САВЕНКО. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2021. – 100 с.

У збірнику матеріалів подаються витяги з нормативно-правових документів щодо викладання предмета «Захист України» та військово-патріотичного виховання учнівської молоді, підготовки до військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях України, методичні поради для викладання.

На основі досвіду педагогів розкривається система організації та проведення уроків предмета, позакласних заходів з військово-патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти.

Рекомендується для вчителів предмета «Захист України, а також усіх, хто причетний до військово-патріотичного виховання та підготовки учнівської молоді до захисту України.

Завантажити