Головна » Друкована продукція » 2019 » Методичні знахідки творчо працюючих учителів з предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

Методичні знахідки творчо працюючих учителів з предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

Методичні знахідки творчо працюючих учителів з предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»: (з досвіду роботи вчителів) [Збірник] / укладачі: М.Г. Коробов; О.М. Домалевська; В. А. Блохін. – Кропивницький: КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2019. – 80 с.

У збірнику репрезентовані матеріали з досвіду роботи творчо працюючих викладачів, учителів фізичної культури та захисту Вітчизни щодо формування рухових умінь, спеціальних знань, виховання фізичних якостей і різнобічного морфофункціонального вдосконалення організмів здобувачів освіти під час проведення уроків та позакласних заходів.

З цією метою до видання включено методичні рекомендації, конспекти уроків, авторські сценарії спортивно-масових та військово-патріотичних виховних заходів, які проводилися у різні роки творчо працюючими вчителями та викладачами фізичної культури і захисту Вітчизни – переможцями фахових конкурсів різного рівня.

Збірник розрахований на вчителів фізичної культури, захисту Вітчизни, керівників секцій та гуртків фізкультурно-спортивного та військово-патріотичного напрямів.

Завантажити