Головна » Друкована продукція » 2011 » Інструктивно-методичні матеріали щодо впровадження превентивного проекту «Школа проти СНІДу». Частина 2

Інструктивно-методичні матеріали щодо впровадження превентивного проекту «Школа проти СНІДу». Частина 2

Інструктивно-методичні матеріали щодо впровадження превентивного проекту «Школа проти СНІДу» (для методистів відділів освіти, адміністрації загальноосвітніх закладів та вчителів-тренерів, що впроваджують проект). Частина 2 / Т.П.Желєзнова. – Кіровоград: Видавництво КОІППО імені Василя Сухомлинського, 2011. – 56 с.

У посібнику за зручною структурою подано методичні рекомендації щодо проведення уроків-тренінгів з превентивного проекту «Школа проти СНІДу» в загальноосвітніх навчальних закладах у відповідності до діючої навчальної програми Міністерства освіти і науки України.

Мета посібника – допомогти вчителям обрати оптимальні зміст і форми проведення уроків, сприяти їх залученню до пошуку нових активних форм діяльності учнів, що посилить виховну роль вищезазначеного проекту у формуванні в учнів свідомого ставлення до здоров’я, оволодіння ними основами здорового способу життя та навичками безпечної для здоров’я поведінки на основі вироблення життєвих навичок.

Видання розраховано на методистів відділів освіти, адміністрації загальноосвітніх закладів та вчителів-тренерів опорних загальноосвітніх навчальних закладів.