Головна » Новини » XXIV Всеукраїнська олімпіада з інформатики

XXIV Всеукраїнська олімпіада з інформатики

     Поздоровляємо команду Кіровоградської області, яка цілком складалася з учнів Ліцею  інформаційних технологій Олександрійської міської ради, з приголомшливим виступом на XXIV  Всеукраїнській олімпіаді з інформатики, яка відбулася у м. Черкасах здобувши І командне місце,  залишивши позаду не тільки команди усіх областей України, міст Києва і Севастополя, а й команду  Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету імені Тараса  Шевченка. 

 

       Лідер команди Сергій Нагін навчаючись у 10 класі здобув диплом І ступеня виступаючи за 11 клас показавши другий абсолютний результат.
Також учні 10 класу Лук’янець Валентин та Єрифа Сергій вибороли ІІ та ІІІ диплом відповідно.
Тріумфальним можна сміливо назвати виступ дев’ятикласників, які здобули три дипломи І ступеня з трьох можливих (Рубаненко Роман, Мостовий Андрій, Фурко Роман), три дипломи ІІ ступеня з шести можливих (Оришич Сергій, Бойков Іван, Кушніренко Роман).
Нажаль не змогли у повній мірі реалізувати свій потенціал учні 11 класу. Так дипломи учасника отримали неодноразові призери IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики попередніх років Шевченко Сергій та Савенко Наталя. Минулорічний бронзовий призер Міжнародної учнівської олімпіади у Ватерлоо (Канада) Лавриненко Марк отримав ІІ диплом, проте разом з Сергієм Нагіним продовжуватиме змагатись за місце у збірній України на Міжнародну учнівську олімпіаду, що відбудеться у місті Паттайя (Таїланд).
    Вітаємо учасників та їх тренера – Заслуженого Вчителя України Мельника Валентина Івановича з успішним виступом на олімпіаді.
                                                                                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                   

Марина Чала, завідувач
НМК інформатики
Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти
імені Василя Сухомлинського

   

 

 Нагін Сергій, учень 10 класу Ліцею інформаційних технологій Олександрійської міської ради

На фото команда Кіровоградської області (зліва направо):
Нижній ряд: Лавриненко Марк, Фурко Роман, Рубаненко Роман, Нагін Сергій, Мостовий Андрій Верхній ряд: Шевченко Сергій, Єрифа Сергій, Лук’янець Валентин, Мельник Валентин Іванович, Савенко Наталя, Бойков Іван, Оришич Сергій, Кушніренко Роман


Фурко Роман, Нагін Сергій, Рубаненко Роман, Мостовий Андрій

 Про цю подію у ЗМІ:
Кіровоградські новини “FOTOIFORM”
Novosti.kr.ua
 


Коментарів немає