Головна » Новини » Про хід ІІ етапу третього (заключного) туру XІX Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Директор школи»

Про хід ІІ етапу третього (заключного) туру XІX Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Директор школи»

  8-9 квітня 2014 року у Кіровоградському обласному навчально-виховному комплексі (гімназія – інтернат – школа мистецтв) учасники ІІ етапу  третього (заключного) туру XІX Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» у номінації «Директор школи» проходили конкурсне випробування «Аналітична діяльність керівника».

8 квітня керівники навчальних закладів відвідали та проаналізували урок української мови в 10 класі «Розвиток мовлення. Виступ проблемного характеру на мовно-літературну тему» (Павленко В.В.); навчально-виховну тематичну лінійку «Розквіт культури України за доби козацького бароко» (Подгорна Н.А.).

 

 

 

А 9 квітня до уваги конкурсантів представлено урок з алгебри «Графічний метод розв’язування логарифмічних нерівностей з параметрами» (Свириденко О.Л.) та літературно-музичну композицію до 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка «Провісник долі України» (вчителі української мови та літератури, вихователі 10-11 класів). 

 

 

Завершуючи конкурсні змагання, учасники конкурсу оглянули  Кіровоградський дендропарк, який готується до відкриття літнього сезону. Улюблене місце відпочинку мешканців Кіровограда скоро відкриває знамениту алею тюльпанів. Під час прогулянки нас вітав приємний весняний дощик і гості не тільки відпочили, поспілкувались, а й обмінялись своїми враженнями про місто Кіровоград, яке на тиждень стало їм рідним.

 


Коментарів немає