Головна » Новини » XIV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

XIV Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

У грудні підведено підсумки конкурсів, що відбулися у рамках XIV Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті». Золотою медаллю відзначена цьогорічна конкурсна робота КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» у тематичній номінації «Інновації в національно-патріотичному вихованні здобувачів освіти» (авторський колектив: Юлія Федорова, Сергій Пляка).

Також колектив закладу отримав диплом за презентацію кращих здобутків і плідну діяльність з упровадження інновацій в освітній процес. Окрім того, науково-педагогічні працівники інституту Сергій Буртовий, Юрій Митрофаненко, Жанна Федірко та Ірина Небеленчук відзначені сертифікатами доповідачів Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті».

Учасниками заходів стали заклади освіти та наукові установи України, органи державного й регіонального управління, місцевого самоврядування; закордонні заклади освіти з Польщі, Литви, Естонії, Румунії та Угорщини. У рамках виставок педагоги мали можливість доєднатися до 65 заходів в онлайн-форматі з участю провідних наукових та освітніх установ, на яких обговорювались актуальні питання розвитку та функціонування сучасної освіти.