Головна » Новини » Дев’ятий міжнародний конкурс Web-дизайну та комп’ютерної графіки

Дев’ятий міжнародний конкурс Web-дизайну та комп’ютерної графіки

       У конкурсі 2011 року взяли участь понад 900 робіт, підготовлених молодими людьми з Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Одеської, Черкаської, Сумської, Кіровоградської, Рівненської, Луганської, Полтавської, Херсонської областей та 10-ти країн світу (України, Росії, Польщі, Чехії, Португалії, Китаю, Білорусі, Казахстану, Татарстану, Башкирії).

     Оцінювали роботи 50 суддів з різних областей України та Росії – фахівці з веб-дизайну, комп’ютерної графіки, Інтернет-технологій, інформаційних технологій.
Конкурс проводився у два тури.
      Під час першого туру учасники подавали підготовлені веб-сторінки для оцінювання в одній із номінацій: «Найкраще інформаційне наповнення», «Найкраща графічна реалізація», «Найкраща програмна реалізація». Номінаціями конкурсу з комп’ютерної графіки стали: «Найкраща 2D растрова графіка», «Найкраща 2D векторна графіка», «Найкраща 3D графіка». У конкурсі комп’ютерної анімації переможці визначались у номінаціях «Краща GIF-анімація», «Краща Flash-анімація», «Краща 3D-анімація».
      У другому турі конкурсу взяли участь переможці першого туру, яким надавалася можливість виконати кваліфікаційну роботу лише за 4 години. Студенти змагалися у Вінницькому національному технічному університеті, а учні – у міському палаці дітей та юнацтва.
Складність полягає у тому, що про тему кваліфікаційної роботи учасники дізнаються тільки перед початком туру і за доволі короткий час, 4 години, потрібно її розкрити. Щороку тема змінюється. Оскільки підведення підсумків конкурсу відбувалося напередодні Міжнародного Дня сім’ї, цьогорічна тема присвячена сім’ї. Тема фінального туру дев’ятого міжнародного конкурсу з веб-дизайну та комп’ютерної графіки серед студентів та учнів – «Сім’я – основа суспільства». Учасники конкурсу успішно її реалізували у своїх сайтах та комп’ютерних анімаціях. Учням було запропонована папка з завданням до якої було занесені малюнки та текст.
      Урочистим нагородженням і святковим концертом 12 травня завершився ІX міжнародний конкурсу з Web-дизайну та комп’ютерної графіки у Вінницькому Національному технічному університеті. Як зазначив Володимир Грабко, ректор ВНТУ, Вінниця стала столицею Web-дизайну та комп’ютерної графіки, причому учасники Конкурсу –це не тільки технічні розробники, а й художники.
      Учень 10 класу комунального заклад «Навчально-виховне об’єднання природничо-економіко-правовий ліцей –спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №8 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Геращенко Богдан, став переможцем заочного та очного турів у номінації “Найкраща 3D-графіка.“ Богдан нагороджений дипломами І ступення та сертифікатом Adobe Systems Incorporated.
      Заочна робота
      Очна робота
      Дипломи та сертифікат
      Фото нагородження


Коментарів немає