Головна » Новини » Всеукраїнська координаційної ради Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»

Всеукраїнська координаційної ради Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер»

2З 1 по 6 серпня 2016 р. в м. Яремче Івано-Франківської області відбулося засідання Всеукраїнської координаційної ради Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер». Кіровоградщину представляли Марина Чала, завідувач науково-методичної лабораторії інформатики та інформаційних технологій навчання, обласний координатор конкурсу; Алевтина Залевська (координатор конкурсу в м.Кропивницькому) та Світлана Мірошниченко (шкільний координатор), вчителі інформатики КЗ «НВО № 6 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, центр естетичного виховання «Натхнення».

Основними завданнями Всеукраїнської координаційної ради стало обговорення та аналіз ефективності системи координації конкурсу, звіту організаційного комітету «Бобер» про проведення конкурсу у 2015 році, звітів обласних координаторів Міжнародного конкурсу «Бобер-2015».

У рамках координаційної ради учасники спроектували задачі різних типів для різних вікових категорій, обговорили результати конкурсу та напрацювали пропозиції щодо формування пакету задач наступного конкурсу.

Також учасники мали можливість обговорити питання викладання інформатики в школі, використання завдань конкурсу у навчальному процесі з Богданом Кудренком, головним спеціалістом департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Інформацію підготувала:
Чала М.С., завідувач НМЛ інформатики та інформаційних технологій навчання