Головна » Новини » Творча зустріч відомого поета, письменника, Володимира Шовкошитного зі слухачами курсів підвищення кваліфікації.

Творча зустріч відомого поета, письменника, Володимира Шовкошитного зі слухачами курсів підвищення кваліфікації.

   

Перебуваючи на Кіровоградщині, відомий поет, письменник, публіцист, видавець, заступник голови Народного Руху України Володимир Шовкошитний відвідав КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», зокрема відбулася зустріч з вчителями початкових класів області.

Він ознайомив слухачів курсів з новинками видавництва «Український пріоритет» та презентував їм авторську бібліотеку.

Ця «бібліотечка» налічує близько 50 книг сучасних авторів. Кожна з них свого роду «перлина», яка дозволяє читачу заглибитися в національну історію свого народу. Серед них книги Володимира Шовкошитного «Герої народжуються на могилах героїв», «Мерехтіння зникань», «Білий кречет»; твори Надії Степули «Сьомий Аркан», Василя Базіва «Армагедон на Майдані», Анатолія Шевченка «Глухий кут малоросійства», Євгена Дудара «Іудин гріш» та інші.

Слухачі курсів мали змогу послухати вірші у виконанні автора про Україну, про жінку, про життя. Вірші Володимира Шовкошитного різні, бо в них багато життя, почуттів, емоцій – і все це щире й правдиве до болю.

Щира бесіда з автором торкнулась душі кожної людини. Володимир Шовкошитний зазначив: «Я переконаний, що для того, щоб Україна стала першою державою Європи, це молоде покоління патріотів повинно вимріяти для себе Україну як найкращу державу, і тоді вона нею стане, бо слово і мрія – матеріальні поняття».

Інформацію підготувала

старший викладач кафедри

дошкільної та початкової освіти

Гагаріна Н.П.

 


Коментарів немає