Головна » Новини » Запрошуємо школярів до участі у конкурсі в рамках проекту “Samsung назустріч знанням”

Запрошуємо школярів до участі у конкурсі в рамках проекту “Samsung назустріч знанням”

З 03 вересня по 26 листопада 2012 року компанія “Samsung Electronics Україна” за підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти проводить конкурс “Samsung назустріч знанням”.

Конкурс проводиться у два етапи. За результатами першого етапу автори двох найкращих есе, отримають індивідуальні призи, а школи, представлені авторами проектів, увійдуть до фіналу конкурсу. На другому етапі (з 13 по 26 листопада 2012 року) дві школи-фіналісти за допомогою обладнання Samsung створюють презентації проектів теми, описані в їхніх есе.

Переможець конкурсу отримає клас майбутнього  (1 електронна дошка для класу, 30 ноутбуків для учнів, 1 комп’ютер для вчителя, МФУ Samsung). Клас буде забезпечено Інтернетом. Фіналісти отримають: дві цифрові лабораторії (по 2 камери, 1 телевізору, 2 ноутбуки, 2 планшети в кожній) для шкіл; 10 індивідуальних  подарунків за найкращі есе та 2 подарунки фіналістам.

Ознайомитися з правилами проведення конкурсу можна за посиланням http://education.samsung.ua/rules. Есе та заповнену реєстраційну форму не пізніше 29 жовтня 2012 року необхідно заповнити на сайті http://education.samsung.ua/registration або відправити поштою: 01001, м. Київ, а/я «Назустріч знанням».

 

 


Коментарів немає