Головна » Новини » Вітаємо переможців конкурсу “Проектування ІТ-контенту сучасного уроку” !!!

Вітаємо переможців конкурсу “Проектування ІТ-контенту сучасного уроку” !!!

Віідбувся очний етап обласного методичного огляду-конкурсу «Проектування ІТ-контенту сучасного уроку». На виконання наказу управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 30.06.2011 р. № 310 «Про проведення обласного методичного огляду-конкурсу «Проектування ІТ-контенту сучасного уроку» проведено конкурс для вчителів основної та старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів зазначений конкурс у цьому році стартував 01 жовтня 2013 року. На розгляд журі було представлено 52 роботи:

  • з номінації «Методична ефективність використання ІТ-контенту як засобу формування та вдосконалення предметної компетентності учнів на уроці» – 25;
  • з номінації «Методична ефективність використання ІТ-контенту як засобу організації та забезпечення самостійної навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроці» – 17;
  • з номінації «Розробка ІТ-контенту уроку з використанням програмного засобу SMART Notebook для організації інтерактивної взаємодії на занятті» – 10.

До очного етапу конкурсу були допущені 9 учасників, які набрали найбільшу кількість балів. За результатами заочного і очного етапів конкурсу журі визначило переможців та лауреатів.

 Читати далі (фото+відео)…


Коментарів немає