Головна » Новини » Про використання у роботі навчальної програми “Трудове навчання: столярна справа” для 10 класу

Про використання у роботі навчальної програми “Трудове навчання: столярна справа” для 10 класу

  Повідомляємо, що відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» від 31.01.2015 р. № 14.1/12-Г-22 навчальній програмі «Трудове навчання: столярна справа» для 10 класу спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автори: творча група вчителів трудового навчання навчально-виховного об’єднання «Спеціальна загальноосвітня школа   І-ІІ ступенів № 1 – дошкільний навчальний заклад Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» Нароженко О.Ю., Стародубцов А.В.,
Непоможець В.І., Савицький В.В.) надано гриф «Схвалено до використання у спеціальних загальноосвітніх навчальних закладах для дітей з особливими освітніми потребами» (протокол № 4 від 23 травня 2014 року).

Адміністрація, науково-методична лабораторія з інклюзивного та інтегрованого навчання щиро вітає авторів програми, бажає їм міцного здоров’я, оптимізму, невичерпних творчих сил, благополуччя, миру та злагоди в сім’ї, робочому колективі, в країні!

Програму розміщено на сайті науково-методичної лабораторії з інклюзивного та інтегрованого навчання
КЗ «Кіровоградський ОІППО імені Василя Сухомлинського» в рубриці «Науково-методичне забезпечення: спеціальна та інклюзивна освіта».

Інформацію підготувала: завідувач науково-методичної лабораторії з інклюзивного та інтегрованого навчання  Червонець І.В.


Коментарів немає