Головна » Новини » Обласний семінар-тренінг учителів економіки, які викладають курс «Фінансова грамотність»

Обласний семінар-тренінг учителів економіки, які викладають курс «Фінансова грамотність»

03 вересня 2015 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» відбувся обласний семінар-тренінг з проблеми «Науково-методичні засади впровадження фінансової грамотності в навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів» для вчителів економіки, які викладають курс «Фінансова грамотність».

 

 У роботі семінару взяли участь учителі економіки Добровеличківського району, міст Кіровограда та Олександрії, які залучені до дослідно-експериментального проекту з упровадження курсу «Фінансова грамотність» у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградської області.

Під час відкриття семінару-тренінгу методист НМЛ економіко-технологічних дисциплін Богданова О.П. презентувала результати моніторингу з впровадження проекту «Фінансова грамотність» та висвітлила особливості впровадження курсу у старших класах загальноосвітніх навчальних закладів України у 2014-2015 навчальному році. Учасники семінару ознайомилися з інтерактивними методиками викладання курсу «Фінансова грамотність», отримали практичний досвід організації та проведення інтерактивних вправ «Багатство» та «Ваш бюджетний план».

У ході семінару Ілюшенко О.Л., учитель економіки НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» Олександрійської міської ради, розкрила питання концепції впровадження курсів за вибором для учнів початкової, основної школи і батьків.

Під час підбиття підсумків у рамках круглого столу учасники семінару-тренінгу окреслили основні досягнення, проблемні питання та перспективи реалізації дослідно-експериментального проекту.

 


Коментарів немає