Головна » Новини » Обласний науково-практичний семінар для вчителів німецької мови

Обласний науково-практичний семінар для вчителів німецької мови

12 листопада 2015 року відбулась зустріч учителів німецької мови області із старшим науковим співробітником лабораторії навчання іноземних мов Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, кандидатом педагогічних наук, Надією Пилипівною Басай під час обласного науково-практичного семінару з проблеми «Технології  активізації навчальної діяльності учнів у процесі вивчення німецької мови на прикладі НМК «Parallelen», автор Н. П. Басай».

Семінар проводився з метою розвитку професійної компетентності вчителів німецької мови та популяризації досвіду роботи за комунікативними методиками сучасних аутентчних підручників.У заході взяли участь 30 учителівнімецької мови майже з усіх районів Кіровоградської області, міст Кіровограда, Світловодська та Олександрії.

Надія Пилипівна презентувала авторську концепцію серії навчально-методичних комплексів «Parallelen» (5-9-х класи) для загальноосвітніх навчальних закладів для навчання німецької як другої іноземної мови. Автор зазначив, що нова серія підручників відповідає вимогам Державного освітнього стандарту і нової навчальної програми з другої іноземної мови та зорієнтована на європейські рівні володіння іноземною мовою, а також підручники містять сучасний аутентичний країнознавчий компонент.

Учасники зустрічі обмінялися власним досвідом, ознайомились з новинками навчально-методичної літератури, яка була надана та представлена директором видавництва «Методика Паблішинг» Олександром Жулябіном, отримали поради щодо вибору та використання навчальних матеріалів на уроках німецької мови.

Інформацію підготувала Задубняк Ю. А., методист науково-методичної лабораторії іноземних мов та міжнародних освітніх обмінів.

 

 

 


Коментарів немає