Головна » Новини » Національний фінал змагань з усного математичного рахунку Прангліміне

Національний фінал змагань з усного математичного рахунку Прангліміне

2 березня відбувся Національний фінал змагань з усного математичного рахунку Прангліміне-2018, який відбувся на базі комунального закладу «Фізико-математична гімназія № 17» Вінницької міської ради. Участь у змаганнях взяли 77 учасників з 13 областей України.

Переможці фіналу за схемою (6+6+5+5+3+3) запрошені до участі в міжнародному етапі змагань, який відбудеться 28 квітня 2018 року у Львові.

Вперше до складу команди України потрапив представник Кіровоградщини, учень 1 класу навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4» Світловодської міської ради Кіровоградської області Семен Вовк, який з результатом в 11744 балів виборов абсолютне І місце серед першокласників.

Високі результати показали досвідчені учасники змагань Яценко Олена Григорівна (12878 балів) та Сергій Яценко (17085 балів), учитель та учень Новомиргородської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3 Новомиргородської районної ради Кіровоградської області, які покращили власні результати минулих років, проте рівень суперників теж зростає.

На жаль, через негоду, яка призвела до порушення та припинення руху транспорту, не змогли взяти участь у змаганнях Степаненко Юлія, учениця 10 класу комунального закладу «Добровеличківське навчально-виховне об’єднання «спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Добровеличківської районної ради; Шинкарук Владислав, учень 6 класу Добровеличківської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1 Добровеличківської районної ради Кіровоградської області; Максімов Олександр Степанович, учитель хімії навчально–виховного комплексу «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» Олександрійської міської ради Кіровоградської області.

Сюжет ТРК”ВІНТЕРА” 02.03.2018 Інтелектуальні змагання з усного математичного рахунку.

Підготувала:

М.С.Чала, завідувач НМЛ інформаційно технологічної освіти