Головна » Новини » День газети «Завуч»

День газети «Завуч»

     19 квітня 2012 року в межах проведення Дня газети «Завуч» відбулась творча зустріч керівників шкіл області з головним редактором видання Іриною Рожнятовською, яка презентувала нові проекти, представила та нагородила активних авторів нашого регіону, переможців конкурсу, що проводився видавництвом:
     – Погорєлу Тетяну Миколаївну, заступника директора з навчально-виховної роботи Володимирівської ЗОШ І—ІІІ ступенів Петрівської районної ради (у номінації «Кращий авторський сайт»);
     – Правого Віктора Павловича, директора Користівської ЗОШ І—ІІІ ступенів імені А. П. Гайдара Олександрійського р-ну, Кіровоградської обл., (у номінації «Портфоліо школи»).
     Переможці поділились досвідом роботи щодо створення власного сайту та з питань кваліметричного менеджменту в діяльності керівника школи.
     Ірина Рожнятовська провела майстер-клас «Імідж навчального закладу та його керівника», презентувала видавничі новинки.
Учасники заходу отримали змогу безпосереднього спілкування з редактором газети, почули відповіді на поставлені запитання, заповнили анкету з вивчення попиту на методичні та загальнопедагогічні матеріали газети «Завуч».

 

 


Коментарів немає