Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики 2022/2023 навчального року був проведений за єдиними завданнями 05 лютого (І тур) та 11 лютого (ІІ тур) 2023 року відповідно у дистанційній формі.

Олімпіада з математики – це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового, розвитку математичної інтуїції та нестандартного мислення, розкриття інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

Цього року перевірити свої знання, практичні вміння, навички, а також творчі здібності з математики, відповідно до квоти, могли 200 учасників. Виявили бажання взяти участь в олімпіаді 124 учасники, а саме: 36 учнів
8-х класів, 34 учні 9-х класів, 27 учнів 10-х класів та 27 учнів 11 класів.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: Лариса ГОЛОДЮК, професор кафедри теорії і методики середньої освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», Василь НУДНИЙ, заступник директора
з навчально-організаційної діяльності, Ганна СКРИПКА, завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій та безпечного освітнього середовища та співробітники – Ольга ЛИТВИНЕНКО, Іван ЗАДОРОЖКО, Людмила ХЛАНЬ, Артур ЧАСТАКОВ.

Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів у розв’язуванні нетривіальних математичних завдань і вдалих виступів на олімпіадах, турнірах та конкурсах!