Головна » Новини » ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, 2021/2022 н.р.

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, 2021/2022 н.р.

30 січня 2022 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Олімпіада з математики – це простір для розширення і поглиблення знань, пізнання нового, розвитку математичної інтуїції та нестандартного мислення, розкриття інтелектуального потенціалу; платформа, де плекають та зрощують таланти.

У двобої із завданнями найвищої складності взяли участь учні 8-х, 9-х,
10-х та 11-х класів закладів загальної середньої освіти області.

Цього року перевірити свої знання, практичні вміння, навички, а також творчі здібності, відповідно до квоти, могли 212 учасників. Виявили бажання взяти участь в олімпіаді 130 учасників, а саме: 32 учні 8-х класів, 35 учнів
9-х класів, 34 учні 10-х класів та 29 учнів 11 класів.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – в.о. проректора з наукової роботи Лілія КЛОЧЕК, декан факультету математики, природничих наук та технологій Тетяна ФУРСИКОВА, викладачі – Інна КЛЮЧНИК, Юлія БОТУЗОВА, Людмила ЯРЕМЕНКО, Юрій ЯРЕМЕНКО, студенти; адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітники – Андрій ДРОБІН, Людмила ХЛАНЬ, Ольга ЛИТВИНЕНКО, Тетяна ЦІПЕРКО, Наталія ЧУЙ, Сергій САМОЙЛОВ; члени журі Павло КОСТЮКЕВИЧ, Ірина САВЕНКО, Олена СВИРИДЕНКО, Світлана СОРОКА, Лариса ФЕТІСОВА, Ніна ЧЕРНЕГА, Ірина ШВЕРНЕНКО.

Щиро дякуємо адміністрації та викладачам Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за створення комфортних умов для проведення олімпіади.

Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів у розв’язуванні нетривіальних математичних завдань і вдалих виступів на олімпіадах, турнірах та конкурсах!