Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

04 лютого 2023 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. В цьому році змагання проходили в дистанційній формі. Але, незважаючи на новий формат проведення, вимкнення світла, гул сирен учасники змагань показали високу активність.

155 учнів із 46 громад області продемонстрували свої знання з географії, що становить 77,5% від запланованої кількості учнів (квота – 200). Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО, методисти науково-методичної лабораторії природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін, навчально-методичного центру дистанційного навчання.

До складу журі олімпіади були включені викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, викладачі кафедри теорії і методики середньої освіти,
методисти науково-методичної лабораторії природничо-математичних та технологічних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», досвідчені вчителі географії Кіровоградської області.

Найкращі результати показали учні Кропивницької, Світловодської, Гайворонської, Новоукраїнської міських громад, Суботцівської, Олександрівської, Благовіщенської, Новоархангельської селищних громад. Усі переможці за сумарними результатами виступів в обох турах набрали понад 30% балів від максимально можливої їх кількості. Учасникам заходу бажаємо подальших успіхів у вивченні географії, блискучих перспектив, щедрої долі та нових перемог.