Головна » Новини » ІІI етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання)

ІІI етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання)

5 лютого 2023 року у дистанційній формі пройшов ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з технологій (трудового навчання). Загальна кількість учасників – 65 (25 – з 9 класів, обслуговуючі види праці, 12 – з 9 класів, технічні види праці, 15 – з 11 класів, обслуговуючі види праці, 13 – з 11 класів, технічні види праці.

Не брали участі в олімпіаді Вільшанська, Надлацька, Перегонівська, Підвисоцька, Аджамська сільські громади; Голованівська, Завалівська, Смолінська, Новопразька селищні громади.

У процесі проведення ІІІ (обласнго) етапу олімпіади з технологій (трудового навчання) науково-методичною лабораторією природничо-математичних та інформатично-технологічних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» здійснена значна організаційно-методична робота. Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: адміністрація КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» в особі заступника директора з навчально-організаційної діяльності Василя НУДНОГО та співробітники – Олена ТАТАРЕНКО, Людмила ХЛАНЬ, Ольга ЛИТВИНЕНКО, Іван ЗАДОРОЖКО, Сергій САМОЙЛОВ, Оксана БОГДАНОВА, Тетяна ЦІПЕРКО.

Традиційно олімпіада з технологій (трудового навчання) складалася з теоретичного та практичного турів. Роботи учасників оцінювало фахове журі, до якого увійшли викладачі КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» та досвідчені вчителі трудового навчання міста Кропивницького та області.

Найкращі результати показали учні таких ОГ: Кропивницької, Помічнянської, Олександрійської, Маловисківської міських; Первозванівської, Глодоської, Мар’янівської сільських.

Щиро вітаємо переможців та учасників ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади технологій (трудового навчання) та бажаємо успіхів у творчих звершеннях.