Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства 2022/2023 навчального року був проведений 19 лютого 2023 року у дистанційній формі. Взяти участь в інтелектуальних змаганнях з предмета, виявити вміння і навички з розв’язування юридичних ситуацій згідно з квотою могли 150 учасників. До виконання олімпіадних завдань долучилися 96 учнів  9-11 класів, зокрема: 41 учень 9 класів, 29 учнів 10 класів та 26 учнів 11 класів.

Обсяг та рівень складності олімпіадних завдань з правознавства дав можливість усім учасникам якнайповніше розкрити свої знання та здібності з предмета, успішно справитись із завданнями різних типів, виявити глибоке розуміння законів, дати правильну оцінку правовим ситуаціям, продемонструвати вміння творчо застосовувати теоретичні знання з правознавства під час розв’язування юридичних задач.

Активну участь в організації та проведенні заходу взяли: Василь НУДНИЙ, заступник директора з навчально-організаційної діяльності КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»; Наталія ЧЕРТКОВА, завідувач науково-методичної лабораторії суспільно-гуманітарних та естетичних дисциплін; Ольга ЛИТВИНЕНКО – завідувач  навчально-методичного центру дистанційного навчання; Інна ВІДІБОРЕНКО, Наталія КОТЛЯРЕНКО – методисти науково-методичної лабораторії суспільно-гуманітарних та естетичних дисциплін; співробітники – Іван ЗАДОРОЖКО, Артур ЧАСТАКОВ та голова журі – Євген СОБОЛЬ, ректор  Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, доктор юридичних наук, заслужений діяч науки і техніки України.

До складу журі обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади включені викладачі факультету історії, бізнес-освіти та права Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, працівники КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», учителі правознавства закладів загальної середньої освіти області.

Дякуємо учасникам олімпіади, їхнім наставникам, які сприяли розкриттю потенціалу дітей.  Ваша робота та зусилля, вкладені в підготовку до цієї події, є чудовим прикладом волі до перемоги і невтомного старання. Ви показали, що не боїтеся викликів та готові боротися за свої мрії та цілі. Нехай ця подія стане для вас цінним кроком у вашому освітньому розвитку і надихає на нові досягнення та успіхи в майбутньому!