Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2019/2020 н.р.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2019/2020 н.р.

8 лютого 2020 року на базі Кропивницького будівельного коледжу відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії, який передбачав участь школярів 10 та 11 класів. Згідно з квотою, участь в олімпіаді з фізики могли взяти 66 осіб, було заявлено 49 учнів, безпосередню участь взяли 41 особа.

У повному складі в олімпіаді не взяли участь команди Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Новоархангельського, Благовіщенського, Онуфріївського, Маловисківського, Компаніївського, Олександрійського та Устинівського районів.

Активну участь в організації та проведенні олімпіади взяли: адміністрація Кіровоградського будівельного коледжу в особі директора Чернишової І.А.; співробітники КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» В.М.Нудний, Т.В.Ціперко, О.П.Богданова, А.А.Дробін; освітяни області та науковці «ЦДПУ імені Володимира Винниченка»: М.І.Садовий, О.В.Волчанський, Н.В.Подопригора, О.М.Трифонова, О.О.Чінчой, Ю.В.Буряк.

Переможцями стали:

Воронін Станіслав Валентинович, учень 10 класу навчально-виховного комплексу “Ліцей інформаційних технологій – спеціалізована школа ІІ ступеня” Олександрійської міської ради Кіровоградської області.
Кигим Владислав Андрійович, учень 11 класу Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Кіровоградської обласної ради.

Інформацію підготував методист НМЛ природничо-математичних дисциплін КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»

Дробін Андрій Анатолійович