Головна » Новини » ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2017/2018 н.р.

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії у 2017/2018 н.р.

03 лютого 2018 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» проходив ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

Загальна кількість учасників – 53 особи з 10 та 11 класів. Квота передбачала участь у олімпіаді з астрономії 70 осіб, а взяли участь 49 осіб. Не брали участь або не в повному складі брали участь команди таких районів, міст та ОТГ області: Благовіщенського, Вільшанського, Гайворонського, Голованівського, Компаніївського, Онуфріївського районів, Новоукраїнської, Великоандрусівської та Соколівської ОТГ.

Організація та проведення олімпіади відбулися на високому організаційному рівні. Сприяли у організації та проведенні ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії адміністрація школи, управління освіти Кіровоградської міської ради, заступник директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» В.М.Нудний, методист А.А.Дробін, науковці «ЦДПУ імені Володимира Винниченка» М.І.Садовий, О.В.Волчанський, О.О.Чінчой, учителі міста та області, які входили до складу журі, а саме: Козяр О.І., Чеботарьова О.О., Садовенко Т.С. та інші.

Методист НМЛ природничо-математичних дисциплін,  Дробін Андрій Анатолійович