Головна » Новини » ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ НМТ – ТРЕНУВАННЯ ОНЛАЙН

ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ НМТ – ТРЕНУВАННЯ ОНЛАЙН

Національне мультипредметне тестування відбуватиметься в комп’ютерному форматі. Усім охочим можна потренуватися  виконувати завдання демонстраційного варіанта тесту в спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту.

Протягом 90 хвилин необхідно виконати 60 завдань із трьох навчальних предметів:

  • української мови (завдання 1–20);
  • математики (завдання 21–40);
  • історії України (завдання 41–60).

Послідовність розв’язання завдань можна змінювати під час виконання демонстраційного тесту й реального тестування, за потреби повертатися до попереднього завдання, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи над НМТ учасник отримує результати тестування за кожен блок завдань.

Під час реального тестування зможете використовувати довідкові матеріали з математики.

Якщо у вас повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 90 хвилин за комп’ютером – можна завантажити файл із демонстраційним варіантом НМТ, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Все про підготовку до проведення НМТ від навчально-методичного центру оцінювання якості освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»  https://sites.google.com/view/zno-kropivnickiy

Теги: #демонстраційний варіант НМТ, #комп’ютерний формат, #НМТ, #онлайн, #тестувальник.