Головна » Новини » ІІІ Всеукраїнський конкурс, присвячений пам’яті В. М. Волковинського

ІІІ Всеукраїнський конкурс, присвячений пам’яті В. М. Волковинського

    Завершився ІІІ Всеукраїнський конкурс, присвячений пам’яті видатного історика, вченого-архівіста, першого головного редактора часопису «Історія України» Валерія Миколайовича Волковинського.
    Конкурс організовано і проведено газетою «Історія України» видавництва «Шкільний світ», у 2010 році він був присвячений темі «Музеї і музейна справа в Україні». До участі приймались як методичні розробки уроків та позаурочних заходів, плани курсів та факультативних занять, науково-методичні статті щодо організації музейної роботи, так і наукові дослідження з історії створення та діяльності музейних установ нашої держави.
    Серед учасників були вчителі, аспіранти, викладачі провідних вищих навчальних закладів держави, методисти районних методичних кабінетів та обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти.
    Переможцями стали: Варшавська Майя Юхимівна, вчитель історії Миколаївського юридичного ліцею та Десятов Дмитро Леонідович, вчитель Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату з Миколаївщини.
    У вказаному конкурсі активно брали участь і педагоги Кіровоградщини.
    Серед лауреатів – Гайда Лариса Анатоліївна, завідувач навчально-методичного кабінету українознавства та краєзнавства Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.
    Дипломантами конкурсу стали також учителі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №2 – ліцей» м. Знам’янки Кіровоградської області Панкевич Валентина Іванівна та Філіпова Світлана Миколаївна.

Л.Гайда
(За матеріалами газети «Історія України» №21, червень, 2010)


Коментарів немає