Головна » Новини » ІІ засідання творчої групи

ІІ засідання творчої групи

     5-6 жовтня 2009 року на базі КОІППО імені Василя Сухомлинського та Павлиської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 В.О. Сухомлинського  відбулося ІІ засідання творчої групи з проблеми «Роль методичного кабінету (центру) у підготовці педагогічних кадрів до роботи з обдарованими дітьми»
     У засіданні взяли участь: Болсун С.А., доцент кафедри педагогіки і психології КОІППО, кандидат педагогічних наук, Гайда Л.А., завідуюча НМК українознавства та краєзнавства, Горобець Н.Ф., завідуюча РМК Онуфріївського відділу освіти районної державної адміністрації. Під час заходу був представлений досвід роботи вчителів Павлиської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 В.О. Сухомлинського Рожепи В.Ф. та Марченко Л.В. Жвавим і змістовним було засідання круглого столу з проблеми “Роль учителя у роботі з обдарованими дітьми”, який відбувся  у педагогічно-меморіальному  музеї В.О.Сухомлинського.
     Завідуюча центром координації діяльності методичних кабінетів, центрів та методичної роботи з педагогічними кадрами  Половенко О.В.


Коментарів немає