Головна » Новини » Інформація про Всеукраїнський педагогічний консиліум класних керівників

Інформація про Всеукраїнський педагогічний консиліум класних керівників

       З метою удосконалення виховної роботи у навчальних закладах, підвищення громадського статусу в суспільстві працівників системи загальної середньої освіти 22.10.2010 року в м. Києві в Міністерстві освіти і науки України відбувся Всеукраїнський педагогічний консиліум класних керівників. 30 класних керівників з різних областей та регіонів України зібралися разом, щоб обговорити актуальні проблеми діяльності сучасного класного керівника. 

 

  

     Кіровоградську область на Всеукраїнському педагогічному консиліумі класних керівників представляла класний керівник 5-Б класу Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Рябко Наталія Миколаївна. У своєму виступі Наталія Миколаївна висвітлила власний досвід роботи, окреслила педагогічні проблеми класних керівників нашого регіону, запропонувала власне бачення шляхів їх вирішення з метою підвищення престижу діяльності класних керівників.
   Учасники консиліуму розглянули питання про статус класного керівника, доцільність внесення змін до «Положення про класного керівника», форми і методи роботи класного керівника з родиною, виховання культури поведінки учнів, створення Всеукраїнського сайту класного керівника та інше.
Результатом плідної роботи стали вироблені практичні рекомендації, з якими незабаром можна буде ознайомитися на сайті Міністерства освіти і науки України.

 

 

 


Коментарів немає