Головна » Новини » Підтримайте найкращих!

Підтримайте найкращих!

Голосуйте до 15 серпня за Ваші улюблені журнали для педагогів дошкілля!
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України оголосило читацьке голосування за краще фахове періодичне видання для педагогів дошкілля. Відзначення видання-переможця, яке набере найбільше голосів, відбудеться 27 вересня у Києві на урочистому зібранні з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля. Визначити переможця маєте ви, читачі, проголосувавши до 15 серпня за ваші улюблені журнали на сайті «Педагогічна преса» у розділі «Конкурси» http://pedpresa.com/vote2.

Серед претендентів на звання кращого видання для працівників дошкілля — журнал МОНмолодьспорту України «ДОШКІЛЬНЕ ВИХОВАННЯ», який нещодавно відзначив 100-річний ювілей (1911-2011 рр.). Ціле століття він є надійним помічником педагогів та усіх, хто опікується дошкільнятами, добираючи для своїх читачів та ретельно готуючи до публікації кращі надбання науки та практики. Значний авторитет і величезна читацька аудиторія (понад 12000 передплатників) зробили часопис флагманом сучасного дошкілля.
Додатки до «ДВ» — журнали «ПАЛІТРА ПЕДАГОГА» та «ДЖМІЛЬ» — цього року відзначають своє 15-річчя і теж претендують на визнання читачів.
Підтримайте кращі журнали у галузі дошкільної освіти!

Коментарів немає