Головна » Новини » Про створення пункту реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання для окремих категорій громадян

Про створення пункту реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання для окремих категорій громадян

     З 1 лютого по 31 березня 2010 року на базі Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського відкрито пункт реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2010 року для окремих категорій громадян:
     – громадян України, які проживають за кордоном, іноземців та осіб без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, і бажають зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання;
     – осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання, та не можуть зареєструватися у порядку, визначеному Правилами реєстрації, затвердженими наказом Українського центру оцінювання якості освіти від 27.10.2009 р. № 102.

     Відповідальною за реєстрацію окремих категорій громадян призначено Ліснічук Ксенію Миколаївну, методиста відділу тестових технологій (наказ КОІППО імені Василя Сухомлинського від 01.02.2010 р. № 9).
     Пункт реєстрації працює щодня з 8.00 до 17.00, крім суботи, неділі, за адресою: вул. Полтавська,35, кабінет № 34, тел (0522) 24 32 04.
     Завантажити умови реєстрації
     Завантажити зразок заяви громадянина України, який проживає за кордоном

 

Общение в сети и чат без регистрации для леди и джентльменов.


Коментарів немає