Головна » Новини » Про засідання творчої групи вчителів інформатики

Про засідання творчої групи вчителів інформатики

  25 квітня 2013 року, відповідно до наказу управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 20.12.2013 р. №520 «Про проведення обласних науково-методичних заходів, конференцій, семінарів, засідань творчих груп, занять шкіл творчого вчителя, педагогічної майстерності, майстер-класів тощо у 2013 році» було організовано і проведено засідання творчої групи вчителів інформатики на базі Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Компаніївської райдержадміністрації.   

   Організаторами заходу виступили науково-методична лабораторія інформатики та інформаційних технологій навчання КОІППО імені Василя Сухомлинського спільно з методичним кабінетом відділу освіти Компаніївської райдержадміністрації районної державної адміністрації. 
   Актуальні питання організації навчально-виховного процесу в Нечаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів розкрили директор даного навчального закладу  Ткаченко А.В.
 У ході роботи творчої групи вчителі області мали змогу відвідати музей комп’ютерної техніки, який зібраний зусиллями вчителя інформатики Громка Г.Ю. та учнями навчального закладу.
Учасники творчої групи познайомилися з роботою гуртка «Основи мікроелектроніки з Arduino». Вчитель Громко Григорій Юрійович провів майстер-клас  по програмуванню в середовищі Скретч (Scretch). Для вчителів було проведено тренінг з використання операційної системи Linux та вільного програмного забезпечення.
Відвідування музею Ю.І. Яновського було для учасників семінару корисним та приємним.  
 Творча група вчителів інформатики  дає змогу познайомитися з досвідом роботи вчителів області обговорити нові ідеї та новий досвід, отримати  приємні враження від спілкування. 
   За проведення даного заходу на високому організаційному і методичному рівнях науково-методична лабораторія інформатики та інформаційних технологій навчання Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського висловлює подяку Зубковій Ользі Василівні – – методисту методичного кабінету, Ткаченку Андрію Валерійовичу – директору Нечаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім.. Ю.І.Яновського і всім освітянам району.   
 
 

Коментарів немає