Головна » Новини » Нагородження переможців обласного конкурсу сайтів закладів освіти

Нагородження переможців обласного конкурсу сайтів закладів освіти

9 лютого 2011 року в рамках обласного науково-практичного семінару «Безпека дітей в Інтернеті: попередження, освіта, взаємодія» відбулося нагородження переможців обласного конкурсу сайтів закладів освіти.
     Дипломи управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації отримали 4 переможці та 4 фіналісти конкурсу. (Наказ управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 31.01.2011 р. №26 “Про підсумки обласного конкурсу сайтів закладів освіти”).
     Завдяки підтримці компанії «Майкрософт Україна» приємною несподіванкою для переможців та фіналістів конкурсу стало вручення спеціальних призів – англо-український тлумачних словників з обчислювальної техніки, Інтернету і програмування. Словник вміщує більше 11 700 термінів, що використовують при роботі з комп’ютерною технікою, інформаційно-телекомунікаційними мережами та у прикладних сегментах сфери комп’ютерних технологій. Він також містить велику кількість абревіатур, які зазвичай викликають найбільші труднощі при перекладі з англійської мови. Для більшості термінів наводяться тлумачення, що полегшують їхнє розуміння і правильне застосування.
     Фотоматеріали

Коментарів немає