Головна » Новини » Курси підвищення кваліфікації керівників шкіл, які викладають історію, основи правознавства, географію

Курси підвищення кваліфікації керівників шкіл, які викладають історію, основи правознавства, географію

Термни курсів: 10.01-27.01.2012
Проблема курсів: «Проблеми реалізації концепції громадянської освіти. Модернізація управління школою в контексті реформування системи освіти».
Керівники курсів: Трубіна В.Г, Хлань Л.М., Черткова Н.С.
Науковий керівник: Жосан О.Е.
Згідно з навчально-тематичним планом курсів слухачами опрацьовано 108 навчальних годин:
1. Соціально-гуманітарний модуль – 12 год;
2. Професійний модуль – 88 год.;
3. Діагностико-аналітичний модуль – 8 год.
10-27 січня 2012 року відділом освітнього менеджменту спільно з навчально-методичними кабінетами історії та географії проведено курси підвищення кваліфікації керівників шкіл, які викладають історію, основи правознавства, географію.
Протягом зазначеного періоду науково-методичними працівниками КОІППО вичитано 108 навчальних годин, з них 36 год. лекційних, 72 – практичних.
Педагогічна практика проходила на базі Цукрозаводського НВК Олександрійської районної ради та ЗШ № 35 Кіровоградської міської ради. Слухачі курсів відвідали творчі лабораторії вчителів історії та правознавства Цукрозаводського НВК Руденко Н.І.(історія та правознавство), Балацького Л.Ю. (географія), які провели відкриті уроки та поділились досвідом роботи. Учасники заходу відвідали презентацію, шкільного євроклубу «Глобус» та ознайомились з особливостями реалізації концепції громадянської освіти у Цукрозаводському НВК.
Проблема педпрактики у ЗШ № 35 Кіровоградської міської ради стосувалась питань модернізації управління загальноосвітнім навчальним закладом в контексті реалізації громадянської освіти.
В межах курсів проведено практичні заняття на базі НВО «Вікторія-П» Кіровоградської міської ради (з теми «Організаційна культура закладу та його керівника») та товариства «Православна просвіта» (з теми «Розвиток соціальної компетентності учнів у процесі позакласної роботи з історії та географії»).
«Слухачі курсів взяли участь в екскурсії «Визначні місця Кіровограда», яка була організована за сприяння ТОВ «Православна просвіта».

Педагогічна практика на базі Цукрозаводського НВК Олександрійської районної ради















Товариство Православна Просвіта
Практичні заняття



Екскурсія «Визначними місцями Кіровограда»




Коментарів немає