Головна » Новини » До дня вчителя хімії

До дня вчителя хімії

     У рамках Міжнародного року хімії-2011 на базі КОІППО імені Василя Сухомлинського 24 листопада 2011 року проведено День учителя хімії.
     Проблема «Забезпечення якісної шкільної хімічної освіти – головне завдання вчителя» стала центром обговорення, під час якого педагоги загальноосвітніх навчальних закладів області спільно з доктором педагогічних наук Калініченко Н.А. та кандидатом психологічних наук Гельбак А.М. з’ясовували шляхи сприяння та розвитку самоосвітньої діяльності учнів на уроці та в позакласній роботі, формування навичок ефективної взаємодії в системі «вчитель – учень».
     Участь у роботі майстер-класів, організованих та проведених лауреатом Усеукраїнського конкурсу «Учитель року-2010» в номінації «Хімія» Жуковою О.В. і вчителем-методистом, автором робочого зошита з хімії для учнів 7 класу Іванащенко О.А., допомогла слухачам курсів ознайомитися з досвідом трансформації педагогічних ідей, інноваційних методик навчання школярів у практичну діяльність та удосконалити вміння створювати проблемні ситуації, організовувати самостійну роботу школярів з підручником, зошитом, а також визначитися у формах та методах навчання школярів, які зацікавлюють хімією, спонукають до поглибленого вивчення навчального предмета.


Коментарів немає