Головна » Новини » Відбулася обласна науково-практична Інтернет-конференція (Х Хмурівські читання)

Відбулася обласна науково-практична Інтернет-конференція (Х Хмурівські читання)

З 20 по 24 жовтня 2014 року  відбулася обласна науково-практична Інтернет-конференція (Х-Хмурівські читання) «Технологія фахової майстерності: інновації в сучасній освіті».

 

 Обласна науково-практична Інтернет – конференція, присвячена пам’яті видатного педагога, нашого земляка, Олександра Олексійовича Хмури. Щороку на Хмурівських читаннях розкриваються актуальні питання модернізації сучасної освіти України та регіону. Питання, які розглядалися на цьогорічній конференції були пов’язані з інноваційною педагогічною діяльністю сучасного вчителя. Робота на конференції була інформаційно та змістово насичена. У своїх тезах (73 учасника) вчителі та методисти нашого регіону презентували свій інноваційний досвід роботи щодо використання сучасних методів навчання у процесі викладання природничо-математичних, гуманітарних дисциплін та предметів освітньої галузі «Технології».

 Під час обговорення матеріалів конференції учасники зазначали що обрана тема є своєчасною та актуальної, що вже прийшов той час коли потрібно дещо відмовлятися від відомих штампів, стереотипів та існуючого консерватизму в освіті. Представлені учасниками матеріали розкривають нові нормативи особистісно-творчої, індивідуально спрямованої інноваційної діяльності сучасного вчителя.

З темами виступів можна ознайомитись на блозі кафедри теорії і методики середньої освіти КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» за адресою: http://timso.koippo.kr.ua/ (розділ – конференції).  Бажаємо всім учасникам конференції професійного натхнення, перспективи та подальших успіхів!


Коментарів немає