Головна » Новини » Cтартував Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»

Cтартував Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор»

     На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводить щорічний конкурс «Вчитель – новатор», мета якого – опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

      Конкурс спрямовано на підвищення якості навчання учнів за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), виявлення кращого досвіду створення інноваційних освітніх програмних продуктів на основі ресурсів Microsoft, розвиток ініціативи педагогів, студентів та науковців у розробці та вдосконаленні навчально-методичних матеріалів, мотивування педагогів до використання ІКТ в навчально-виховному процесі.

      Учасниками конкурсу є учителі загальноосвітніх навчальних закладів, викладачі та студенти вищих навчальних закладів, науковці.

      Конкурс проводиться за такими номінаціями:

      Навчальний проект

      Виховний проект

      Позашкільний проект

      Навчальний контент

      Он-лайновий освітній ресурс

      Навчально-методичне забезпечення

      Номінацію конкурсу конкурсант обирає самостійно.  За рішенням журі  конкурсна робота може  оцінюватися в іншій номінації.

      Для участі необхідно до 30.11.2012 року:

      Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу.

      Зареєструватись на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні», заповнити профіль учасника та завантажити конкурсну роботу, приєднатися до тематичної дискусії «Дев`ятий всеукраїнський конкурс «Вчитель – новатор».

      Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу, компанією Panasonic, відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Найкраща робота конкурсу відзначається спеціальним Гран-прі від компанії «Майкрософт Україна» – участю у Всесвітньому форумі Microsoft «Партнерство в навчанні» та цінним подарунком від партнерів конкурсу.

      Також буде відзначено 100 лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають сертифікат учасника конкурсу.

      Детальніше із Положенням про конкурс, умовами та зразками конкурсних робіт ви можете у тематичній дискусії на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні».

      Відзначимо, що переможниця минулорічного конкурсу «Вчитель-новатор», викладач історії та географії Технологічного ліцею, м. Київ, Ірина Фрідман, посіла друге місце зі своєю роботою «Коріння» на Європейському форумі у м. Лісабон, Португалія. На початку грудня 2012р. п. Фрідман буде представляти Україну на Всесвітньому форумі Microsoft «Партнерство в навчанні» серед учасників з 75 країн світу.

      Бажаємо успіху всім учасникам конкурсу і готові надати додаткові відомості за запитом.

      За довідками звертайтесь до координатора програми Microsoft «Школи – новатори» і конкурсу, Артура Кочаряна, a.kocharyan@shkola.org.ua

 

 

 


Коментарів немає