Головна » Новини » LIІ Всеукраїнська учнівська олімпіада з математики

LIІ Всеукраїнська учнівська олімпіада з математики

    26 березня 2012 року у місті Кіровограді розпочала свою роботу LIІ Всеукраїнська учнівська олімпіада з математики.

  Традиційно у ці дні Кіровоградська земля стає господарем Всеукраїнських учнівських олімпіад. Цьогоріч до нас завітали 173 учасники та 42 керівники команд з Полісся, Слобожанщини, Донбасу, Криму, Закарпаття, Центральної України, Галичини, Поділля і Прикарпаття, гості з Російської Федерації та високоповажне журі у складі 35 осіб з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Рівненського державного гуманітарного університету, Полтавського національного педагогічного університету імені  В.Г. Короленка, державного вищого навчального закладу  „Прикарпатський національний  університет  імені Василя Стефаника”, Черкаського національного університету імені  Богдана Хмельницького та ін. Урочисте відкриття відбулося в обласній філармонії. 

   Цьогоріч до нас завітали 173 учасники та 42 керівники команд з Полісся, Слобожанщини, Донбасу, Криму, Закарпаття, Центральної України, Галичини, Поділля і Прикарпаття, гості з Російської Федерації та високоповажне журі у складі 35 осіб з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Рівненського державного гуманітарного університету, Полтавського національного педагогічного університету імені  В.Г. Короленка, державного вищого навчального закладу  „Прикарпатський національний  університет  імені Василя Стефаника”, Черкаського національного університету імені  Богдана Хмельницького та ін.

      Зі словами привітання та побажанням результативної роботи, пошуку цікавих ідей,  нестандартних математичних рішень та яскравих перемог до учасників Всеукраїнської олімпіади звернулась заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Галина Василівна Пастух.
   Юних математиків, членів журі та гостей Всеукраїнської олімпіади також вітали начальник управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації Ельза Володимирівна Лещенко, голова журі, завідувач кафедри Київського національного університету імені Тараса Шевченка, академік Національної академії наук, доктор фізико-математичних наук,  професор, Микола Олексійович Перестюк та начальник відділу по роботі з обдарованою молоддю Інституту інноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, заступник голови оргкомітету         Лілія Вікторівна Гунько. Вони побажали кожному з учасників олімпіади виявити особисту ерудицію, здорову амбітність, творчі підходи у розв’язанні конкурсних завдань, скористатися можливістю проявити себе і здобути перемогу.
   Святкову та емоційно піднесену атмосферу доповнила концертна програма, яку підготували художні колективи Кіровоградського обласного Центру дитячої та юнацької творчості. Оригінальні композиції  народного хореографічного колективу України ансамблю «Росинка» та народного художнього колективу України ансамблю сучасного танцю «Час пік» не залишили байдужими учасників та гостей олімпіади. Творчі музичні дарунки   від вихованців зразкової студії дитячої естрадної пісні «Вікторія» та зразкової студії  сучасного співу «Антарес» переконали, що музика – це прихована арифметична вправа душі, а математичні позначення схожі на нотні записи, які оживають, коли грає музика.
   27-28 березня 2012 року на базі комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №26 ? дошкільний навчальний заклад ? дитячий юнацький центр «Зорецвіт» Кіровоградської міської ради пройшли два тури олімпіади. Результати ще невідомі, але ми чекаємо на оригінальні математичні доведення складних конкурсних завдань.   

                                                                                                                                    Оргкомітет

 


Коментарів немає