Головна » Новини » Заключний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Заключний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Вітаємо з високими досягненнями у професійному конкурсі КУРЛОВУ Оксану Михайлівну (4 місце у номінації «Керівник закладу освіти») та САВІЦЬКУ Ірину Володимирівну (6 місце у номінації «Математика») з успішною участю у фінальному етапі заключного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021».


Оксана Михайлівна КУРЛОВА, директорка комунального закладу «Первозванівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Первозванівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області, упродовж семи конкурсних днів у напруженій боротьбі демонструвала високий рівень управлінської майстерності, професійних знань при розв’язанні управлінських задач, виконанні тестових завдань, з якими вдало справилась, отримавши найвищий бал!

У інтелектуальному марафоні керівників закладів освіти успішно генерувала нові ідеї та формувала актуальні управлінські рішення щодо створення безпечного освітнього середовища, вправно захищала напрацювання для грантового проєкту, майстерно організовувала дистанційну фасилітаційну взаємодію з учасниками освітнього процесу.

За рішенням конкурсного журі  Курлова Оксана Михайлівна  посіла 4 місце серед найкращих керівників закладів загальної середньої освіти України!

Ірина Володимирівна САВІЦЬКА, вчителька математики Вільненського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кропивницького району Кіровоградської області, упродовж конкурсних днів заявила про себе як про вчителя, здатного продукувати та втілювати інноваційні освітні ідеї. Креативні ідеї педагога високо оцінило фахове журі, віддавши перші місця (із 25!) у конкурсних випробуваннях «Дистанційний урок» та «Майстер-клас». Свій успіх Ірина Володимирівна пояснює так: «завжди уявляю себе в ролі учня і намагаюсь підібрати такі методи, прийоми та засоби навчання, які допоможуть зробити тему зрозумілою, цікавою і доступною незалежно від їхніх індивідуальних особливостей та рівня навчальних досягнень».

За рішенням конкурсного журі  Савіцька Ірина Володимирівна  посіла 6 місце серед найкращих учителів математики України!

Пишаємося Вами, активними, креативними  та наполегливими!

Зичимо невичерпної енергії, оптимізму, нових здобутків у професійній діяльності! У подальшому – професійних перемог та щасливих миттєвостей від усвідомлення значимості і досконалості власної управлінської і педагогічної діяльності!