Головна » Друкована продукція » 2022 » Застосування педагогічної технології «Щоденні 5» під час роботи над текстом у початковій школі (3-4 класи)

Застосування педагогічної технології «Щоденні 5» під час роботи над текстом у початковій школі (3-4 класи)

Застосування педагогічної технології «Щоденні 5» під час роботи над текстом у початковій школі (3-4 класи) : [навчально-методичний  посібник] / Упорядник Наталія ТІХОНОВА. – Кропивницький, 2022. – 96 с.

У навчально-методичному посібнику представлено розробки вчителів практиків Кіровоградської області – учасників семінару-практикуму з проблеми: «Розвиток компетентностей як вимога сьогодення щодо соціалізації та успішної навчальної діяльності молодших школярів». Це творчі розробки вчителів початкових класів, спрямовані на дотримання та розкриття основних компонентів (етапів, видів діяльності) ротаційної моделі «Щоденні 5» та зорієнтовані на власне втілення педагогічного досвіду з метою забезпечення активної участі в читанні та письмі учнів початкової школи.

Це видання є продовженням роботи над темою «Застосування  педагогічної технології «Щоденні 5» у роботі над текстом у початковій школі (1-2 класи)» і включає частину текстів, що використовуються на уроках у 3-4 класах за підручником «Хрестоматія сучасної української дитячої літератури для читання в 3, 4 класах серії “Шкільна бібліотека”. Укладання Тетяни Стус. Львів, “Видавництво Старого Лева”, 2016».

Для всіх учасників освітнього процесу та небайдужих, хто цікавиться  різноманітними видами діяльності з читання та письма для підвищення інтересу пізнання сучасної дитячої літератури.

Завантажити